dimecres, de juliol 08, 2009

Final de les oposicions. Aprovat

Ja fa una setmana que van sortir els resultats de les oposicions de música, en el procediment E, el restringit als mestres funcionaris de carrera amb una antiguitat mínima de 6 anys. Com fa dos anys, em vaig tornar a presentar. I aquest any, sigui per A o per B he aprovat.

Se suposa que hauria d’estar content d’haver aprovat unes oposicions que fa algun temps que vaig al darrera. I en canvi, aquesta alegria es torna en un estrany gust de boca després de tot el que ens ha tocat viure en tot el procediment.

Si alguna cosa vaig aprendre l’any que em va tocar estar de secretari en un tribunal de música de primària és que el procediment és la regla de joc i que, per sobre del tribunal està el procediment marcat pel marc legal. En poques paraules, el tribunal només pot fer allò que se li és permés, i res més que això.

Em reservo el dret a explicar tot el que ha anat passant i que us he anat explicant a alguns de vosaltres quan us he trobat. I evidentment, tothom qui vulgui, pot contestar-me a aquest escrit, o als futurs, amb total llibertat, exceptuant els insults.

Estic content per haver aprovat, però molt trist i defraudat per l’actitud d’alguna persona en concret. Els que em coneixeu ja sabeu a qui m’estic referint.

Deixeu-me que us doni un consell als opositors per a properes convocatòries, especialment per als que us vulgueu presentar per l’especialitat de música. Abans d’estudiar qualsevol tema, estudieu-vos els textos legals que regulen les diferents convocatòries. Us asseguro que aprendreu molt més i us sentireu molt més segurs quan hagueu d’actuar davant del tribunal.

Continuarà?

6 comentaris:

Jose Martín ha dit...

Llegint el to de frustració no sé si donar-te-la, però crec que et mereixes una enhorabona, no?

Marta ha dit...

És una llàstima que hagis hagut de passar per un procés inadequat i desagradable, però de totes maneres: FELICITATS!

Anònim ha dit...

Fa temps que et segueixo, aquest curs he comprobat de primera mà, he estat interí de secundaria, e lque es la docencia en aquests moments. NO vull fer cap comentari, però m'ha sorpres una frase del teu escrit. Per sobre de tot està el procediment. I es clar, la diferencia entre un FUNCIONARI i una persona que no ho és, es que la primera només pot fer el que li diu la llei(per no incorre en delicte o falta), en canvi, qualsevol pot fer el que la llei no li prohibeix (per no incorre en delicte o falta). Es per això que els funcionaris estan encorsetats. NO tenen llibertat.

UMY ha dit...

hola Jordi, feia deies que no et llegia...moltes felicitats!!! no hi donis tantes voltes i alegra't per haver aprovat, al cap i a la fi feia temps que hi anaves al darrere i ho has aconseguit... FELICITATS WAPI!!!!!!

Núria Valls ha dit...

Et felicitaré, perquè si t'has presentat és perquè volies aprovar, no? Tots coneixem el procediment i la tortura que suposa això, i l'accès a un cos superior encara més!!! És un procès degradant, fins i tot he sabut que en algun tribunal la presidenta marcava amb una "V" als candidats valencians (això és cert), i de rebot també es va marcar algun de les Terres de l'Ebreper no saber distingir la varietat dialectat, "com que tots parlem igual" segons ella... fortíssim.

De tota manera, Jordi, et vas presentar perquè volies aprovar, no? Doncs enhorabona i a gaudir-ne!!!!! Prova superadaaaa.

Anònim ha dit...

Felicitats, ara això ja se sap com va...