divendres, de juny 19, 2009

Inici de les oposicions.

Divendres 19 de juny, comencen les oposicions. Tot i que l’acte de presentació serà demà dissabte pel matí, aquesta tarda comencen les proves prèvies d’acreditació de les dues llengües oficials a Catalunya.

Serà demà quan tots els que finalment ens presentem fem acte de presència davant del tribunal per a començar el procés selectiu. Tinc esperança en que aquest any em vagi millor que fa dos anys, quan el tribunal va considerar que no era apte per a fer el pas del cos B a l’A. Em torno a presentar pel mateix procediment, en el qual, tenim reservades 10 places i només ens hem inscrit 6 aspirants.

Fa dos anys ja vaig publicar un post explicant quina probabilitat tenia de que em toqués algun tema dels que m’havia estudiat. Aquesta vegada he augmentat encara més aquest percentatge i sobrepasso el 99 %.

M’he preparat a consciència, he revisat totes les unitats de programació que tenia preparades i les he adaptat a la nova ordenació curricular i, sobretot, tinc les unitats de programació adaptades a la realitat que ens trobarem en 200 centres de Catalunya a partir del proper setembre.

Per tant, si la teoria no falla, i els elements que no puc controlar no m’afecten negativament, dintre de 10 dies hauria de poder dir que he superat el procés selectiu. Seria una simple qüestió de temps.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molta sort Jordi!

T'ho mereixes perquè has lluitat pel que vols!

Això ja ho tens superat i la plaça serà per a tu!


Una ex-alumna telemàtica