dijous, d’abril 16, 2009

S'inicia el camí de les oposicions. Llistes provisional d'admesos i exclosos

Doncs bé, avui ha apregut publicada la llista provisional d'admesos i exclosos per al procés selectiu d'aquest any. En total més de 15.000 persones aspiren a les 2.430 places convocades enguany.

Ja fa uns anys que intento fer el pas del cos de mestres al cos de professors d'educació secundària, així que enguany ho tornaré a intentar un cop més.

Com ja sabeu els que em veniu seguint al blog, em presentaré per música en el torn reservat a funcionaris del cos B que volen passar al cos A. Allà coincidiré almenys amb 4 persones que en les darreres convocatòries també s'han presentat i també les han suspès (si, si, les han suspès).

Però el que més sobta de la convocatòria d'enguany és que, malgrat els problemes legals que encara s'arrosseguen de la última convocatòria, les característiques de les proves que haurem de fer continuen sent les mateixes. Totes orals!! Pràcticament res escrit, amb la qual cosa s'acaba provocant una situació d'indefensió total per als aspirants d'aquest torn. Però sembla que no hi ha una voluntat per a acabar amb aquesta situació, així que ens tocarà aguantar un cop més.

En total ens presentem 6 persones pel torn restringit, de les quals 3 no consumiran plaça (ja estan treballant en l'actualitat en Instituts d'Educació Secundària), per tant, només tres persones ens presentem consumint la plaça de la convocatòria. Resumint,

Places convocades: 40
Places per al torn restringit: 10
Persones que realitzen les proves pel torn restringit: 6
Persones que consumeixen plaça: 3
Persones que no consumeixen plaça: 3
Persones que aprovaran les oposicions pel torn restringit: Entre 0 i 6. ;-)

Com ja vaig fer en la darrera convocatòria, podeu seguir tots els posts sobre les oposicions des d'aquesta adreça.