dimecres, d’abril 15, 2009

Endarreriment amb "Heura" i frase cèlebre de T-Systems: "No nos damos por aludidos como parte técnica"

Ahir a la tarda, mentre feia el repàs al recull de premsa que van apareixent en les webs dels diferents sindicats em vaig trobar amb una notícia que feia referència al procés de desenvolupament i instal·lació d'"heura" a tots els centres públics de Catalunya.

És cert que aquest projecte havia de suposar un revulsiu a les aules a l'hora d'introduïr les TIC a la pràctica diària. I certament, hauria de ser així quan s'acabi la instal·lació, però caldrà vigilar que la instal·lació realment estigui ben feta. I dic això després de llegir que en algun centre, la direcció havia hagut d'anar al darrera de l'empresa instal·ladora perquè estaven fent una instal·lació realment "exemplar". I em consta que no ha estat només en un centre.

El que sobta és l'actitud d'alguna empresa que, quan se li pregunta pels casos, simplement afirma: "No nos damos por aludidos como parte técnica"! Doncs si l'empresa no es dona per al·ludida, qui ho ha de fer? El Papa de Roma?

5 comentaris:

Joan Vicent ha dit...

La instalació té una solució senzilla ... però no dic res que la liaré que em conec

Anònim ha dit...

t'has molestat en buscar informació sobre qui i a on fa les instal·lacions pertinents? SEGUR que és t-systems qui les fa a tota Catalunya?

T'has parat mai a pensar que passa si montes determinats tipus d'armaris amb determinats tipus de SAIs en centres on el sistema elèctric la muntat la brigada del poble? Què passa amb el material que desapareix? I els centres on les aules es multipliquen (al plànol en surten 10, però n'existeixen 13 físicament)? Què va passar fa 2 estius per a que alguns tècnics féssin visites urgents amb cinta mètrica?

Anònim ha dit...

Com sempre, el "periodista" no s'entera de res. El centre que apareix com a queixa a T-Systems pel projecte HEURA (IES Pere Fontdevila) no pertany al desplegament que ha de fer dita empresa del projecte.

Ja només aixo deixa bastant clar la veracitat de la noticia i, per tant, del post en aquest blog.

María José Reina ha dit...

Com sempre els qui tenen alguna cosa a amagar deixen els comentaris anònims, i llavors poden anar atacant a qui parlem sempre a cara descoberta.

Felicitats, Jordi, per aquest blog tant incisiu. Fan falta veus com la teva per fer que les coses (si no canvien) es moguin una mica.

Unknown ha dit...

No fa falta que ningu s'identifiqui per dir que no es t-systems qui porta la instal.lació a tot Catalunya, ni per dir que part dels enderreriments son deguts a les tallades de presupost...