diumenge, de desembre 14, 2008

Com gestionar el correu de la XTEC des de GMAIL

Des de fa un temps que vinc gestionant diferents correus electrònics des d'un compte de GMAIL i els resultats són impressionants. Des d'un sol compte de correu electrònic puc gestionar tots aquells comptes que utilitzo habitualment.

La veritat és que arriba un moment en que amb tants de comptes es fa difícil entrar en tots cada dia. Però en canvi, amb GMAIL podem rebre centralitzats tots els correus i a més escriure des d'un compte diferent sense sortir de la pròpia pàgina.

Això sense anomenar la gran quantitat de serveis que ens ofereix el servei de google. Aquí teniu un vídeo on explico com gestionar el correu de la xtec des del GMAIL

7 comentaris:

Montse Escoi i Martínez ha dit...

Salutacions!
Tinc un article en el meu bloc de no fa gaires dies en el qual parlo també sobre com passar del correu Xtec a Gmail.
La veritat és que ho he provat i va molt bé.
http://blocs.xtec.cat/racotic/2008/12/07/gestiona-el-teu-correu-xtec-amb-gmail/

Anònim ha dit...

Interessant. Gràcies acabo de trovar-me amb el teu bloc i et felicito perquè es veu seriós i interessant.
Anna (mestra d'Anglès)

admin ha dit...

Ja t'ho he dit als comentaris de Iutub: m'has allargat la vida! Gràcies.

Anònim ha dit...

Marta
M'ha anat molt bé el video per poder gestionar el correu de la xtec mitjançant el gmail, ja que ja tenia compte gmail. Ho acabo de fer i seguint les teves instruccions no he tingut cap problema.
Gràcies.

Marta Florences ha dit...

Abans he deixat un comentari dient que m'ha anat molt bé poder gestionar el correu xtec amb el gmail, però voldria fer una consulta. Em sabrieu dir alguna forma ràpida de passar-me les adreces de correu que tinc guardades a la xtec per poder-les utilitzar al gmail?
Gràcies

D. Aguayo ha dit...

Hola companys!!felicitats mestre""
Tinc un dubte que no he sapigut resoldre,es pot migrar des del hotmail al gmail?crec que no però la meva fe en la xarxa es infinita!!!
ANIMS I GRÀCIES?

OSQUI ha dit...

felicitats Jordi! primer pel teu bloc, clar i de qualitat, i en segon lloc per l'article publicat sobre com indexar el correu Xtec al Gmail. HO he provat i va molt bé.
Gràcies

ÒSCAR GARCIA NICOLAU (MESTRE ED. PRIMÀRIA)