dijous, de setembre 04, 2008

Tanquen els multicinemes d'Amposta per manca de llicència d'activitats municipal

Llegeixo a l'ACN la notícia que els Multicinemes d'Amposta han de tancar per falta de llicència municipal. Qué raro que després de 7 anys i mig, encara no hi haigue llicència municipal, no?


L'alcalde d'Amposta, el convergent Manel Ferré, ha confirmat a l'ACN que els multicinemes Amposta tancaran les seves portes indefinidament, a partir del proper dilluns, per regularitzar la seva situació després de funcionar durant set anys i mig, des de la seva inauguració, sense la preceptiva llicència d'activitat. L'anunci del tancament s'hauria produït per iniciativa del propi empresari, Joan Lluís Ripollés, després que l'Ajuntament d'Amposta hagi rebut una denúncia requerint els permisos. Ferré ha dit que 'no tenia constància' de la situació. Amb onze sales i inaugurat el febrer de 2001, el complex del polígon de Tosses és l'espai de projecció més gran de les Terres de l'Ebre.

Jo me pregunto ... Com pot ser que l'anterior regidor de governació no tingués constància que els cines estaven oberts sense la corresponent llicència????

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

el funcionament de la burocràcia municipal, tant se val quin sigui el municipi, no deixa de sorprendre'ns

AbahataR ha dit...

No m'ho puc creure!
Jo que vaig a Amposta des de Tortosa expresament a veure una pelicula en qualitat i comoditat!

Anònim ha dit...

uy que equivocat el company Jesús M. Tibau. Això no es un problema burocràtic, jeje si més no tots sabem quin es el problema! Si hauria de resumir-ho amb una frase, seria: butxaca plena i a repartir
Lo lamentable de tot això, i donem gràcies que no a succeït rés, és que només quedarà com una falta administrativa, i lo mes penós és que aquestos individus en seguiran fent de les seves.

Unknown ha dit...

L'Ajuntament d'Amposta necessita una renovació de fons. Ja fa massa temps que governa el mateix partit. Encara que s'hagi canviat l'Alcalde i alguns regidors, la maquinaria continua sent la mateixa.

Un canvi de partit polític al capdavant del consistori seria una sol·lució a curt termini. Aixecar l'estora i netejar la brossa. Però tothom sabem, que al cap del temps, el poder s'enquista i corromp als polítics.

Massa interessos creats durant massa anys. La solució ?? la tenen els ciutadans.