dijous, de setembre 04, 2008

Actuació de la Lira Ampostina al Certamen d'Altea

Al mes de novembre de l'any passat, la Lira Ampostina va participar en el Certamen de bandes d'Altea. Jo no vaig poder anar-hi ja que estava a l'Argentina. Quan vaig tornar em vaig trobar en que s'havia aconseguit un primer premi amb una puntuació elevadíssima i que fins i tot molts de músics de bandes de València que hi havien anat com a públic s'havien quedat impressionats.

Jo pensava que s'hauria d'haver fet una gran actuació, però també pensava que potser, fruït dels moments d'excitació, s'havia pogut exagerar una miqueta. Fa uns dies vaig trobar la gravació del certamen en un DVD i la vaig ripejar i ja la tinc penjada al meu canal a Youtube.

Us passo a continuació els 3 vídeos on es pot sentir l'obra obligada "Las hijas de Eris" de Luis Serrano Alarcon. Per als que us agradi l'espectacularitat, us recomano el segon dels vídeos.


Després de veure això, qui pot dubtar de la tasca educativa que es fa en les entitats com la Lira o la Filha?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El video és genial!!!!!!
Se'm posa la pell de gallina!
Visca la bona música!

Anònim ha dit...

Quins records, va ser un dia memorable que està marcat a la història de la lira!