divendres, de setembre 05, 2008

La punyetera RENFE! Com està l'estació de Caldes de Malavella?

Els que em seguiu pel plurk sabeu que divendres passat, quan arribava a l'estació vaig caure en una de les sortides "naturals" que utilitza tothom per a sortir cap al pàrking. A conseqüència de la caiguda, em van haver de portar al metge a curar-me i a posar-me 8 punts a la mà esquerra, una cura ràpida a la dreta i l'antitetànica de record. Aquí podeu veure un detallet de la ferida una setmana després d'haver-me-la fet.

A continuació un mapa de situació del lloc on passa això ...Però el que em rebenta més és que després de 7 dies, i tot i haver obert un "parte de accidente" ningú de RENFE s'ha posat en contacte en mi ni tan sols per a preguntar-me com estic.

I el que ja em cabreja és que ningú, absolutament ningú, ha pres cap mesura per a que un accident com el que vaig tenir torni a passar. I mostra d'això, i com a prova de que moltíssima gent està sortint per un lloc perillós, aquí teniu el vídeo que vaig gravar ahir a la tarda quan vaig arribar a Caldes.Veieu com, entre les vies mortes hi passa moltíssima gent i que aquest espai està ple de brossa i vidres. Qui n'és el responsable?

1 comentari:

Sylvie ha dit...

Em sap greu la ferida que tens..però certament entenc la teva sensació d'impotència quan veus que tot continua com si res, i això sí sap greu... potser és qüestió de temps que ho arreglin i et diguin alguna cosa..