dimecres, d’octubre 17, 2007

XTEC Blocs ja importa des de Blogger

Aquest migdia m'he emportat una sorpresa quan he tornat a la meva taula. M'he trobat una nota d'en Xavi dient-me que els XTECBlocs ja importaven correctament des de Blogger. Realment era una qüestió important perquè molts dels blogs educatius del país es van crear amb Blogger, i si es pretén que els XTECBlocs siguin la referència bloger-educativa s'havia de donar aquest servei.

Estaré uns dies fent proves i configurant el meu weblog i si la cosa funciona com penso que funciona faré la migració cap al servei dintre de poc. De moment podeu veure la importació d'aquest blog en els XTECBlogs aquí mateix.

Només queda felicitar els responsables del servei, realment una bona eina.

Votam al TOP CATALÀ!La TafaneraMeneameDiggIt!DeliciousTechnorati

11 comentaris:

Eloy ha dit...

El que em sembla que no importa són els comentaris, o és una apreciació meva només?

Jordi Perales ha dit...

Eloy, si que importen els missatges. Si tu agafes aquest blog i el que he importat a xtecblogs veuràs que no t'ha importat el teu missatge perquè la importació l'he feta abans que tu hagis fet el comentari. Però si que els importa.

Anònim ha dit...

Jordi es podrà importar des de blocat ?

Lourdes Domenech ha dit...

Una pregunta. Importa bé tots els arxius multimèdia inserits a les entrades (vídeos de Youtube...)?

Yo vaig fer la importació d'un bloc de Blogger a Wordpress.com i no va interpretar cap arxiu multimèdia (ni vídeos, ni podcast, ni presentacions SlideShare).

Jordi Perales ha dit...

Pel que he vist, els arxius de youtube els ha reconegut bé, la resta no ho he provat perquè no en tinc en el meu blog. Perquè no ho proveu i reporteu errors?

Anònim ha dit...

pareix que xuta bé això... si fas el canvi, avisa'ns al correu de blocaires ebrencs per a que et seguim la pista!

@ricard: blocat! n'ets uns damnificat? Jo sí, i la única manera d'importar era posant tots els missatges en la opció d'RSS, i important esta llista al nou servidor (sense comentaris). Si per casualitats de la vida saps com passar-ho tot, avisa'm, que recuperaria els comentaris vells (una llàstima que s'hagen quedat allà).

Marta Grané i Oró ha dit...

Hola Jordi, sóc la MArta (del Sant Martí!), em podries explicar com puc fer el trasllat del blogger al xtecbloc? gràcies!!

Eloy ha dit...

Veig que ara si importa els comentaris, però els primers dies en d'altres blocs no ho feia.

Marta Grané i Oró ha dit...

Hola altre cop! remenant remenant ja he fet el "trasladu"!;-)
salutacions,
Marta

Lourdes Domenech ha dit...

Un desastre. En el bloc del centre tenim els passis de les imatges allotjats a Slide. Doncs, en la exportació no se'n veu ni un.

Ens quedem a Blogger.

A més, WordPress no accepta les etiquetes "Embed". Tot plegat són molts inconvenients si ja tens un bloc en marxa amb moltes entrades.

Xavier Belanche ha dit...

Hola a todos,
En primer lugar, agredecer a Edu C. por hacer posible la importación de Blogger a XTEC Blocs. Funciona a la perfección. Prueba de ello es el número de blocs creados hace poco y embutidos de artículos de hace meses o años :)
En segundo lugar, a ver si puedeo ayudar a Lu, que creo que nos conocemos :)
La etiqueta "embed" es una etiqueta del pasado más horrendo de la historia del HTML. Es una etiqueta que el W3C nunca reconoció como tal, pero que es necesario para el no menos horrendo Explorer. Fíjate que, por ejemplo, YouTube proporciona el siguiente código:

Es decir, dentro de la etiqueta "object". Es decir, se duplica la llamada al objecto para que se pueda visualizar correctamente en la mayoría de navegadores. Bueno, rollos aparte, si necesitas ayuda, ya sabes dónde enconrarme :)

Javier