dimecres, d’octubre 17, 2007

Carta de formació

Acabo de rebre un correu del Subdirector General de Formació Permanent i Recursos Pedagògics en la que em comunica que aquest any no m'han encomanat la tutorització de cap curs telemàtic, cosa que ja sabia, i que si no sabés, suposaria. Potser la responc si tinc algun moment. Aquí la teniu

Dissortadament, aquest curs no us hem pogut encomanar la tasca de tutorització de cap curs telemàtic de formació del professorat del Departament d'Educació en Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

A l'hora de procedir a assignar els recursos pressupostaris de què disposa la Subdirecció General de Formació Permanent i Recursos Pedagògics, s'ha tingut en compte la consolidació dels objectius enunciats al Pla de Formació de Zona 2007-2008, que donen prioritat a la formació en centre com a mitjà de consolidar els usos didàctics de les TIC a les aules, i s'han pres les
mesures en conseqüència, cosa que ha afectat el nombre de places a assignar als cursos telemàtics.

Per tant, lamentem no poder-vos oferir continuïtat en la vostra tasca, fet que no la desmereix ni la posa en qüestió, però esperem que comprengueu que, com a Departament, estem obligats a fer una gestió ordenada i coherent de la formació i ajustar els mitjans als objectius que prèviament s'han establert i consensuat entre els diversos agents.

Us mantenim en la nostra borsa de treball i confiem a poder comptar amb la vostra col·laboració en un futur no gaire llunyà. Així, doncs, us manifestem el nostre compromís de fer-vos arribar la desiderata pel curs 2008-2009, una desiderata que no ha implicat mai cap compromís en ferm d'adjudicació de plaça de formador/a.


Votam al TOP CATALÀ!La TafaneraMeneameDiggIt!DeliciousTechnorati

3 comentaris:

Eloy ha dit...

Jo he estat formador MAV en centre durant dos anys i aquest any no m'han ofert cap activitat, cosa que ja suposava perquè al juny no m'havien dit res.
No sé el motiu, perquè no m'han enviat carta, però suposo que és perquè hi ha molt poques activitats de formació en MAV en centre a la meva delegació. No sé si és perquè no ha interessat fer-les, no s'ha pogut o no hi havia pressupost.
Potser algun dia ho sabré...

Anònim ha dit...

I de mentre, jo que confiava a fer el curs virtual de Moodle, m'he quedat fora. Una vertadera llàstima. Molts companys de l'escola també s'han quedat igual, amb un pam de nas. S'hauran acabat els diners?

Eloy ha dit...

Al final m'han ofert un MAV de darrera hora.