dissabte, de febrer 28, 2004

Per fi cap de setmana

Ahir a la tarda volia posar-me una estoneta a escriure quatre cosetes que m'havien passat, però la veritat, no vaig tenir temps. De l'escola a la facultat, d'allà a l'hospital de visita familiar, i d'allà cap a casa. Ja veieu ...

Ahir a la classe de pedagogia un professor ens va demanar que féssim un diari de la classe amb reflexions que s'anaven produïnt. El tema d'ahir va ser la formació continuada i la utilització d'internet com a eina formativa. M'estic plantejant d'utilitzar aquest diari personal per a publicar les meves reflexions que es vagin produïnt durant la classe, ja veurem què faig.

La setmana de carnaval per fi ha acabat. Ja va arribar la vella quaresma i va repartir les primeres "xuxes" als nens en tallar-li la primera cama. No acabo d'entendre aquesta costum de fer arribar la vella quaresma i encara menys una cosa tant bèstia com la de donar una gominola per tallar una cama a una "persona". Si els nens raonessin com un adult, potser ens tallarien la cama a més d'un mestre. Però bé, com que és una "tradició" d'infantil, i jo no en sóc especialista no entraré a discutir.

Dimecres vinent marxem de colonies a Palamós. Unes 110 nens de l'escola, des de P5 fins a 6è marxaran durant 3 dies a dormir fora de casa. La veritat, tot i considerar les colònies una activitat motivadora (per als nens) no acabo d'entendre l'enrenou que es genera al voltant d'aquestes. Sobre l'esforç que suposa per als mestres ni tan sols us ho explico, suposo que ja us el deveu imaginar, però de tant en tant apareix algun individu-pare-mare que arriba a plantejar que un mestre s'hagi de pagar les seves pròpies colònies!!!!!!!!! Com si anéssim a la casa de colònies de vacances.

En fi, que aquesta setmana que ve hauré de trobar algun momentet per a escriure el meu diari, espero trobar-lo perquè cada dia m'ho passo millor deixant anar els meus pensaments i posant-los a la xarxa.

Ai si!!!! Me n'oblidava, el dimarts, abans de les colònies, haig d'anar a explicar als professionals que estan matriculats en un curset d'entorns dinàmics l'experiència d'aquest portal. La Bea (la formadora) m'hi ha convidat i ja veurem què els explico. La veritat? La veritat deformada? Una mentida? Ja veurem, ja veurem.

Vinga, ara si que us deixo. Fins la propera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Al meu poble escrivim produint sense dièresi.

Anònim ha dit...

Al butlletí de l'agrupació.