dilluns, de març 01, 2004

Ja és dilluns

Doncs si, com bé diu el títol, ja és dilluns. Avui fa un fred que pela. Venint per la carretera del cementiri (l'agafo cada dia així m'estalvio els embussos de la ronda de Dalt ni de la C-58) m'he trobat que el termòmetre del cotxe marcava tres graus sota zero!!!

Avui per la tarda torno a ternir classe de pedagogia. Es fa una mica dur això d'haver d'anar a classe quan acabes de treballar, marxar a les 7'25 del matí de casa i arribar a les 21'30 com a mínim ... i fer-ho cada dia ... Però bé, és una cosa que he triat jo i no val a queixar-se ara. Ja em queixaré quan ho hagi acabat.

Avui pel matí tinc classe de P3 i tercer i a última hora, teòricament haig de coordinar les feines de música. Aquest any només tenim una sola hora de dedicació a tasques no docents. Crec que no n'hi ha prou i encara menys si has de coordinar tota la feina de música i a més has de portar tota la instal·lació, gestió i actualització d'aquest portal, però aneu al despatx i expliqueu això.

L'altre dia vaig veure que havien sortit a concurs unes places relatives a plans estratègics en diverses escoles de Barcelona. Potser m'hi presenti però abans haig de pensar bé què faig. Ja tinc experiència en això dels plans estratègics, de fer en vaig redactar un per a l'escola de pràctiques número 2 de Barcelona. Però vaig deixar aquell orgue de gats perquè el treball en equip en aquella escola era (espero que ja no ho sigui) impossible. Bé, deixem els problemes a banda.

Que potser m'hi presenti a veure què exposo. Recordo que un d'aquests projectes diu que s'hauria de treballar el vídeo i la ràdio per internet. De vídeo per internet els podríem ensenyar unes quantes cosetes des de la meva actual escola (veure el bloc Televisió) i per tant potser valgui la pena presentar-se i veure què es pot arribar a fer. En fi, que ja veurem què farem.

Ja només falten dos dies per a marxar de colònies i segueixo tement el fred que pot fer allà dalt a Palamós. Aquest cap de setmana he visitat la casa i pinta prou bé. Ja tinc els plànols i a veure com distribuïm els nens per les habitacions ... La única cosa que ens pot fallar és que no hi ha calefacció sinó estufes de gas que s'apaguen quan entren els nens. Ja us explicaré com ha anat.

I ja per acabar, deixeu-me dir que dintre de dues setmanes ja sabrem per on poden anar els trets del proper govern d'Espanya. Espero que els que han permès que s'enfonsi el Prestige, els que han anat a la guerra de manera unilateral, els que estan utilitzant el terrorisme com a instrument electoral surtin ben escaldats.