divendres, d’agost 31, 2007

31 d'agost dia del bloc. Les meves recomanacions

Sembla ser que avui és el dia dels blocs. Seguirem la tradició de recomanar els 5 blogs. He escollit els cinc blogs atenent a criteris com la meva professió, la geografia i potser algun altre.

Els dos primers que llegeixo fan referència a la meva professió. Us recomano Pom de blogs i EDU-CAT, els dos son uns "blog de blogs" on es recullen intervencions de blogs de caràcter pedagògic.

El segon dels meus criteris a l'hora de recomanar els blogs ha estat el meu origen territorial. Jo llegeixo habitualment dos blogs força coneguts. El primer és el de Manel Zaera on publica reflexions de tot tipus, molt interessant. El segon és La Marfanta, autèntic fenòmen de comunicació on-line a l'Ebre. També molt recomanable.

Finalment us recomano Meneame, suposo que ja el deureu conèixer, però és un exemple de "periodisme social" altament recomanable.