dijous, de juliol 26, 2007

A punt per les vacances

Si no passa res, dintre de dues hores i mitja començarà el meu període de descans. Per fi podré descansar una mica, mirar-me algunes cosetes que tinc pendents, actualitzar alguns projectes i planejar què faré el curs vinent.

Fent una valoració ràpida del curs, déu ni do tot el que he anat fent. Arribar a un centre nou al setembre; posar en marxa alguns projectes (no tots els que volia però ja no em va quedar més temps); tutoria de sisè; seguiment de les instal·lacions dels famosos ordinadors i tots els informes que em va tocar fer; dos cursos de formació impartits i tres de rebuts; seguiment de la part tècnica de la dotació de música; preparació de la presentació de la dotació; dues unitats de programació de TIC i música; preparació de les oposicions; canvi de feina i tornada cap a Barcelona als serveis centrals; el casament ... I a tot això cal afegir-hi el bloc. Em penso que ara si que puc tancar la paradeta i dir que crec que m'he guanyat el sou i les vacances.

Segurament hauré deixat moltes coses per fer, algunes ni tan sols començades, d'altres inacabades. Espero poder tenir temps per a planificar què faré a partir de setembre. De moment toca descansar.

Bones vacances.