divendres, de març 30, 2007

Final de trimestre i cansament acumulat

Acabo d'aribar a casa després d'estar tot el dia per Girona d'excursió i en arribar al cole m'he quedat dues hores amb les tècnics que venien de l'empresa subcontratada per T-Systems per a instal·lar els ordinadors que composen la dotació dels kits d'internet a l'aula que es van presentar fa més d'un any. L'excursió per Girona m'ha encantat, he aprés moltíssim. Hem descobert les llegendes i hem visitat algunes de les obres de Rafael Masó, un arquitecte gironí del modernisme i noucentisme. Realment interessant, sobretot si ets un nouvingut a la demarcació.

La instal·lació no l'han acabada, cosa que ja esperava, tot i això m'han dit que en principi amb dues visites més ja ho tindrem arreglat (en portem amb la d'avui 5 i una multitud d'aventures amb l'empresa instal·ladora, amb l'empresa adjudicatària i amb la pròpia Àrea TIC). Però no en tinc ganes de parlar ara. Ja ho faré en tornar de vacances.

Per fi hem acabat el segon trimestre i ara toca descansar una mica, bé, almenys toca fer coses diferents a la resta de setmanes. Per començar demà tinc Consell Nacional del PSC i em toca baixar a Barcelona de reunió. A veure si aprofito per fer alguna xerradeta interessant i m'expliquen algunes novetats político/educatives.