dimecres, de març 28, 2007

Filtratge de minijuegos.com des d'IPs del Departament?

Fa una estona que he intentat visitar una de les pàgines més visitades pels alumnes de les escoles i instituts. Es tracta de minijuegos.com. M'he quedat una mica parat perquè un entén que hi puguin haver filtres per a determinades adreces amb continguts "poc recomanables", però limitar l'accés a aquesta pàgina em semblaria un excés.

En aquesta pàgina s'hi poden trobar jocs de tot tipus, alguns fins i tot més que recomanables. Crec que seria un error limitar l'accés a aquesta pàgina sobretot perquè no estaria justificat. És més, no hauria de ser cada centre qui s'encarregui de decidir si es fa un filtratge o no?

Potser és tot un simple error? Esperem-ho

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Jordi:

Sóc Xavi, company teu de la època "casacubertiana". Fa uns dies vaig localitzar el teu weblog. Em va fer ilu, però no havia tingut temps d'anotar res. Molt bé, la combinatòria i la probabiliutat serveix per alguna cosa. Estadística em sembla que no em vàrem donar.
En efecte, si t'estudies 15 temes, tens 15/70 possibilitats de d'encertar el tema (55/70 de no encertar). Quan fas 9 extraccions de boles, la clau està en saber quina possibilitat tens de no encertar-ne cap: (55/70)^9 .
Fent el complementari trobaràs la probabilitat d'encertar-ne almenys una: 1-(55/70)^9 = aprox a 90% de posibilitats.
Pos eso,
una abraçada i moolta sort
Xavi
xavi.xaviduran@gmail.com

Anònim ha dit...

Hola:
Em dic David i t'escric des de Mallorca. Som mestre de primària i si, els alumnes visiten molt la pàgina de minijuegos... Però si hi fiques el nas una mica més veuràs que hi han jocs amb continguts prou explícits de borratxeres, sexe i demés... Crec que hi són a la part de "Chorradas".
Salut

vicent ha dit...

Curiositat relacionada:

quasi tot el mon entrava des d'ips de GenCat al buscar eixa web de jocs:

http://www.ferrervicent.com/blog/proves-de-lefecte-papallona-experiment-minijuegos-mini-juegos-com/

El trafic seria important...