dimarts, de març 13, 2007

Convocatòria d'oposicions

Sembla que avui hi ha hagut mesa sectorial en el departament d'educació i s'ha arribat a pactar el decret que convocarà les proves/oposicions per a la selecció del professorat. Com que m'afecta una mica, ja que em vull presentar a les de secundària per accés a cos superior, estic pendent de les pàgines dels sindicats.

A veure si aviat treuen alguna novetat. Sobretot pel que fa a les proves de música, no sé si em tocarà tornar a repetir unes proves que ja vaig fer fa 8 anys (anàlisi, cançó i instrument) o no. I tinc certa curiositat per veure com són finalment ja que tot i que tenim alguna pista (ja va sortir el decret del ministeri) és el departament qui fa la convocatòria oficial. Ens tocarà estudiar una miqueta.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla que, com en altres aspectes organitzatius, el Departament no acaba de tenir massa clar com i quan seran les oposicions.