dilluns, de març 12, 2007

Avui fa un mes - Moltes felicitats!

No, no es tracta de cap aniversari d'un recent nascut ni tampoc de cap celebració d'especial importància. Així doncs què podem celebrar avui? Doncs podem celebrar que avui fa un mes que va començar la instal·lació dels kits d'internet a l'aula en el meu centre. Un mes és molt de temps? Deixeu-me ser un dogmàtic del relativisme. Depèn!

Quantes coses es poden fer en un mes? Moltes, aquí tenim alguns exemples:

- Es pot fer un viatge (si el viatge és de 100 km se'n poden fer tres, com a mínim).
- Es poden emplenar gran quantitat de papers (depèn de com també se'n poden emplenar 3, de papers, eh!).
- Es pot trucar per telefon (això si se sap marcar, clar).
- Es pot filosofar sobre el sexe dels àngels i sobre si la culpa és d'aquell o d'aquell altre (sobretot que la culpa sigui de l'altre i mai teva, cal fer èmfasi en això).

Es poden fer tantes coses ... Ara bé, vista l'experiència, hi ha una cosa que no es pot fer en un mes, instal·lar tres kits d'internet a l'aula, això requereix molt més temps.

Per tot això, deixeu que avui celebrem el primer "cumplemes" de la instal·lació. Felicitats als responsables, mai ningú havia aconseguit celebrar el primer "cumplemes" d'una instal·lació que s'ha fet tantes vegades.

Aquí teniu un vídeo per a celebrar-ho: Enhorabona!!!!!!!


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Moltes felicitats,
val més prendre-s'ho així que fer-se mala sang, algú segurament t'explicarà com és que no t'han posat els tres kits , però ja sabem els que fa temps que ens movem per aquests móns de l'ensenyament que el surrealisme de la notra administració no té limits.

Però vaja riguem una mica i feliç 'cumplemesos"

Anònim ha dit...

Potser és una tonteria però, a l'Àrea TIC a Barcelona ja ho saben? Potser ells podrien fer alguna cosa.

Anònim ha dit...

És increïble que passin aquestes coses. Que no hi ha control des del Departament? COm és que les empreses poden fer el que volen?

Anònim ha dit...

No ets l'únic que has tingut problemes, el problema és que sembla que la cosa estigui entre l'escola i l'empresa que ho ha d'instal·lar i que el departament estigui "out". Ànims

Miquel

Anònim ha dit...

Ja m'han explicat les teves aventures amb aquesta dotació. Realment indignant, i el que és pitjor, l'actuació del departament inadmissible de totes totes. A veure si es fan els canvis que s'han de fer d'una vegada.