divendres, de febrer 09, 2007

Ja tinc ordinador

Després de molt de temps sense disposar de màquina, estava "okupant" els dos macs de la meva parella, ahir me'n vaig anar a un Miró a comprar el meu ordinador. Havia vist que hi havia ordinadors portàtils a 699 euros i me n'hi vaig anar. De fet el tenia reservat des de dissabte. Després d'esperar-me més de 40 minuts perquè estaven acabant de fer inventari, me'l van donar. Vaig aprofitar també per a comprar un ratolí, una webcam, un estoig, ... Vaja, que ja tenia ordinador.

Vaig arribar a casa i la primera sorpresa que em vaig trobar va ser que no portava ni llicència ni cd amb el windows. Però quan el vaig arrencar, l'ordinador només reconeixia un disc dur de 50 Gb quan havia de ser de 120.

Avui he trucat a Miró i de seguida m'han tornat la trucada. M'han dit que em passi per la botiga avui o si no demà m'ho envien a casa, i que òbviament em canviarien l'ordinador. A veure si és veritat. A la tarda es veu que ja el tindré i podré fer les marranades que vulgui!