dilluns, de setembre 18, 2006

Tornem a començar

Ufff, quants dies sense haver penjat ni una sola ratlla. Quan de temps, gairebé ni m'enrecordava que tenia un weblog i que hi havia gent que em llegia. Avui he descobert que hi havia gent que em llegia. Avui i demà es realitza la Moodlemoot en castellà a Tarragona i allà m'he trobat amb alguns d'aquests "lectors". En Josep Maria Fontana i en Joan Queralt, dos excel·lents moodlers m'han fet saber que feia dies que no penjava cap coseta. Doncs vinga, ara que estic a casa, bé, a casa els meus pares a Amposta, ho faig. A partir d'ara aniré explicant algunes cosetes, així almenys ells dos no s'aburriran (o si ho fan, almenys no em podran dir que no escric res, jejeje).

Prometo tornar ben aviat a postejar alguna opinió sobre les moltes coses que em passen. Per començar, avui, no he vist el cor de la ciutat, així que hauré de consultar la web i, almenys, llegir el resum. Per tant, us deixo, fins la propera.