divendres, de setembre 22, 2006

ATIC2a. Tecnologies de la informació i la comunicació a Amposta

Aquest cap de setmana se celebra la tercera edició de les jornades "ATIC" (Amposta + TIC, no penseu que es fan en un piset no, jeje). La veritat és que tot l'equip organitzatiu s'ho ha treballat moltíssim. Ho he anat seguint des de gairebé els inicis i, tot i no participar més que en la impartició d'un taller sobre GoogleEarth, un no pot estar més que orgullós d'aquest projecte. Tota la gent que ho ha organitzar conformen allò que en podríem dir una Xarxa Ciutadana on tothom treballa en benefici de la comunitat. Felicitats!

Des d'avui, de fet quan estic escrivint aquesta reflexió ja hi han hagut algunes xerrades i conferències, fins diumenge al matí hi ha una gran quantitat d'activitats. Noms ben coneguts del panorama TICaire català hi participen: Manel Sanromà, Ricardo Galli, Robert Rallo ...

I evidentment els internautes d'Amposta també hi participem organitzant tallers sobre les moltes aplicacions que han desenvolupat la gent de Google. Hi haurà tallers de Googletalk/Gmail; Bloger/Page Creator; GoogleEarth/GoogleMaps; Picasa/PackGoogle així com una videoconferència amb Tomàs Lloret des de la seu central de Google.

Unes jornades molt interessants per als que vulguin passar un cap de setmana entretingut. Us hi animeu?