dilluns, de setembre 25, 2006

Recomençant pedagogia

Avui he sabut que m'han acceptat a la UDG per a poder acabar d'una punyetera vegada els meus estudis de pedagogia. Hi havia una rebuda per part dels alumnes de cinquè (jo faré entre quart i cinquè perquè ja vinc de la UAB amb moltes assignatures fetes) i després una rebuda de l'equip directiu de la facultat i una xerrada d'una antiga alumna de l'escola i regidora de Banyoles.

Al final he optat per marxar perquè no estava de gaire bon humor. Pujant cap a Girona des de Sant Feliu m'ha agafat cert "mal rollo" i en veure que m'havien concedit el trasllat d'expedient, he marxat cap a casa. I ara aquí estic, escrivint en el meu weblog una estona.

No crec que aquest any pugui acabar pedagogia perquè és possible que hi hagi convocades oposicions a secundària de música i m'agradaria intentar treure-les. Esperem que qui governi (o PSC o CIU) a partir del novembre, les convoqui igualment i no es dediquin a prendre's el seu temps.

En fi, demà excursió a la platja de la Conca a fer observació de l'entorn. A veure com va.