dimecres, de maig 03, 2006

Problemes amb el correu de la XTEC - Part 1

Fa uns dies que he notat que quan escric un correu alectrònic des del meu compte de GMAIL i l'adreço cap a adreces de la XTEC, en la majoria d'ocasions, me'ls retorna amb un missatge del tipus:

"Technical details of permanent failure: PERM_FAILURE: SMTP Error (state 8): 550 5.7.1 Mail from 66.249.92.170 refused http://rbls.org/?q=66.249.92.170"

Avui m'he decidit a trucar a l'Àrea TIC a Via Augusta i allà han començat els meus problemes. Com que suposo que això anirà per a llarg m'he decidit a començat el relat per la part 1. A veure si dona per a serial de televisió.

Resulta que quan he trucat i he demanat poder parlar amb la persona que s'encarrega del correu de la XTEC m'han dit que ja no poden passar trucades per problemes tècnics ja que això ho porta tot el SAU (assistència tècnica telefònica). Els hi he dit que necessitava parlar perquè sabia que al SAU no em podrien sol·lucionar el problema, però no hi ha hagut manera. No m'han passat la trucada.

M'he armat de paciència i he trucat al SAU, he trucat tres vegades perquè es penjava al cap de 2 segons de conversa i els hi he comentat el problema amb els comptes de la XTEC. El telefonista ha deduït que el problema era de GMAIL ja que era qui enviava el correu. Jo li he dit que era impossible, que només tenia problemes amb la XTEC i que era la XTEC qui tenia el problema, que fessin el favor de donar una ullada.

Acte seguit m'ha dit que truqués a arquitectura tecnològica i li he dit que ells m'enviaven cap al SAU. Hi ha hagut un comentari molt interessant "Tot és per al SAU (respiració) ...".

Encara hi ha hagut un altre problema quan m'ha dit que li enviés el correu que em retornava i que li digués de quin centre trucava. No trucava de cap centre i segons ell, el SAU no ha de donar servei als usuaris de la XTEC sinó només al centre i que per tant no tenien perquè fer res. Molt educadament li he dit que si m'enviaven a ells, que ells es queixessin on havien de fer-ho, però que jo tenia classe i que no estava per perdre temps. Ja n'havia perdut prou!

Total, que ja tenen el meu correu electrònic esperant a ser contestat. A veure què dimonis passa ... Continuarem informant.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest és l'article més rídicul que mai he llegit. I fa pudor a demàgogia.

Anònim ha dit...

I pel que sembla ha perdut temps perque no sabia ni cap on tirava... quin profe xD

Jordi Perales ha dit...

Home Pierrot qualificar aquest artícle de ridícul és un simple judici de valor que damunt no justifiques, o sigui que de valor no n'hi dono gaire.

Pudor a demagògia? No sé perquè, simplement m'he limitat a explicar un cas que m'ha passat.

I si, et dono la raó, he perdut el temps però ja estic acostumat a perdre'l, és el meu passatemps preferit. No hi ha millor manera per a perdre'l que trucar a alguns llocs. La pena és que ha estat un problema tècnic i que els meus alumnes han patit les conseqüències (havia de fer una activitat amb ells que implicava la utilització del correu electrònic). Llàstima, a veure si la propera vegada em funcionen millor les coses.

El que no acabo d'entendre és l'últim afegitó "quin profe xD". Deus voler dir quin bon profe xD... Si no, no ho entenc.

Per a finalitzar, agraïr-te la visita que has fet al meu blog i tot el temps que t'has passat llegint-me.

Espero agraït els teus comentaris.

Un cop més, moltes gràcies per la visita. Fins la propera.

Anònim ha dit...

Pierrot, l'article fa pena pel que explica, però no és ridícul. Si ho consideres així és que has navegat poc per la xarxa. A més, crec que està escrit amb respecte i sense faltar a ningú cosa que tu no has fet. Si no estàs d'acord amb el que hi diu, aporta arguments, no descalificacions.

Anònim ha dit...

Hola Jordi!

Jo no soc Pierrot, i quant parlo intento raonar les meves paraules, pero em passa una cosa, que soc molt extens, em pasa una cosa molt curiosa i similar...Pero desde un altre angle.

T'invito a veure...

http://spaces.msn.com/marmotasday/

Marmota