dilluns, de febrer 20, 2006

XTEC Moodlemoot

Fa uns dies vaig publicar un post en el que feia una breu reflexió sobre la necessitat de fer una trobada d'usuaris moodle en l'entorn XTEC. I és que cada cop hi ha més gent que estem utilitzant aquest entorn per a treballar amb els nostres alumnes/usuaris. Des de subdireccions generals de formació d'adults fins a uns quants centres de recursos pedagògics pasant per una gran quantitat de centres educatius (sobretot secundària, tot i que alguna experiència hi ha a primària).

Sembla que les coses van avançant i ja ens hem creuat uns quants correus preguntant-nos sobre com hauria de ser la jornada, qui l'hauria d'organitzar, com ho podríem fer ... Moltes reflexions que hauran de ser respostes en un període de temps curt per a poder fer aquesta primera XTEC Moodlemoot. Serà una experiència sens dubte molt apassionant poder fer entre tots una trobada d'aquestes característiques.

També s'hauria de disposar d'un espai on poder anar fent algunes activitats de caire voluntari però que d'alguna manera serveixin per centralitzar la gran quantitat d'activitats moodle que estan fent els centres. També s'utilitzaria per a fer la coordinació d'aquesta XTEC Moodlemoot ... A veure si tot va tirant endavant i els mestres i professors podem tenir espais col·laboratius adaptats a les nostres necesitats.

D'altra banda, i si no m'han informat malament, sembla que el servei de PHP i MySQL que està oferint actualment el Departament experimentarà un canvi bastant gran ja que augmentaran els recursos destinats a aquest servei. A veure si és veritat i phobos no es costipa tant sovint ...

Continuarem informant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Jo m'hi apunto!
Paco Rivière