dijous, de febrer 16, 2006

XTEC Moodlemoot

Últimament la utilització de moodle per part d'usuaris "XTEC" ha experimentat un àuge espectacular. Molts centres de Catalunya estan utilitzant aquesta plataforma per a una part de les seves activitats online per la seva facilitat d'ús i la gran quantitat de possibilitats de que es disposen.

Comentant-ho amb alguns moodlers dintre del nostre àmbit, s'està veient la necessitat de tenir una trobada per parlar de moodle i les seves possibilitats, els usos que li donem, les mancances que hi trobem, les dificultats amb les que topem ... És per això que la trobada (moodlemoot en argot moodler) es fa cada cop més necessària. Però quin format caldria donar-li? Quines activitats es podrien organitzar? Com us agradaria que fos aquesta trobada? Compartiríeu la vostra experiència?

Com que Moodle és un entorn col·laboratiu entre tots l'hauríem de definir per tal de demanar al departament o algun organisme depenent d'ell que organitzi (organitzem!!) una "xtec moodlemoot" on hi puguem participar. És només una primera idea que es planteja i per tant cal anar definint-la. De ben segur que davant un bon plantejament la jornada serà una realitat.

Us hi apunteu?

Fem entre tots la nostra XTEC Moodlemoot

http://phobos.xtec.net/forum/viewtopic.php?p=2156#2156