dimecres, de setembre 22, 2004

Quan les coses fallen

Aquests últims dies estem tenint molts problemes amb el correu de la SGTI (antic PIE). Podríem dir que no rebo tots els missatges que hauria de rebre. Concretament em refereixo a alguns mails de professors meus de la universitat que, o bé s'han tornat autistes i no contesten mails dels alumnes (d'alguns profes dubto que s'hi hagin tornat) o bé han contestat però no he rebut res.

Mentrestant l'Héctor (un company d'estudis) em va convidar a utilitzar el gmail i de moment he derivat allà tots els missatges que hauria de rebre de llistes de correu. Sembla que al gegant informàtic li va tot molt bé totes aquestes coses i em permetrà subsistir en la jungla d'e-mails que rebo cada dia.

Ja tinc casi llest el portal moodle per a començar a treballar mitjançant b-learning amb els alumnes de cinquè. Si no sabeu bé què és això del b-learning, no us preocupeu, algun dia d'aquest us ho explicaré (a veure si me'n surto).

Fins la propera