dilluns, de setembre 27, 2004

Comence les classes online

L'altre dia us explicava que posava en marxa unes activitats online sobre el medi social i cultural per als nens de cinquè. Doncs bé, avui ja hem fet la primera classe al davant de la pantalla. Els nens anaven llegint i jo anava vigilant què feien en cada moment. Sembla que a priori jo m'estalviaré molta feina, desenganyeu-vos, la feinada de preparar-ho tot ha estat molt superior a la que hauria tingut d'haver fet les classes normals.

La classe crec que ha estat un èxit. Els nens han estat llegint i reflexionant sobre allò que han vist a la pantalla, que per altra banda és el mateix que tenen en el seu llibre (espero que l'editorial no em renyi!). Al final de la classe he fet un petit resum d'allò que haurien d'haver aprés i que sembla que ho han aconseguit perquè el qüestionari de control final de la lliçó 1 reflexa que, almenys en el moment en què l'han fet, havien aprés alguna coseta. Ja em puc donar per satisfet. A veure si d'aquí a uns dies recorden tot el que han fet avui.

D'altra banda, ahir la Bea Marín em va proposar de fer una sessió sobre vídeo digital per a l'associació Espiral i el grup DIM. Són gent que porten molts anys treballant en temes relacionats amb les TIC i l'Educació. No sé si estaré a l'alçada de les circumstàncies, no obstant val la pena intentar-ho, no?

En fi, que vaig fent cosetes a veure si aconseguim que les TIC no esborrin molts dels "meus" nens del mapa.