dimarts, de setembre 21, 2004

Retorn al diari

Recomenço avui el meu diari personal en aquesta web. Fa molt temps que vaig escriure l'últim missatge i moltes coses han passat des de llavors. Però per qüestions de temps i organitzatives faré de veure que no ha passat res d'especial, al cap i a la fi, la vida continua i esperem que ho faci durant uns quants anys.

El curs ha començat aquest any amb alguna novetat en la meva vida "pedagògica". Se m'ha passat pel cap de posar en marxa activitats de b-learning amb els nens de cicle superior, sobretot amb els de cinquè als que els hi donaré les socials. El procès de creació de material és prou ràpid però m'estic trobant amb algun problema amb la instal·lació del moodle en diferents servidors. Si alguna cosa hauríem d'arreglar els partidaris del software lliure és precisament aquestes mandanguetes que tant emprenyen i que desesperen als que no tenen temps per anar llegint massa.

En fi, que de moment em despedeixo dels lectors (que algun n'hi ha, em consta) fins la propera. Espero que sigui aviat.