dilluns, de desembre 22, 2008

Primera moció 2.0 aprovada a Amposta. Oh! Amposta, himne oficial d'Amposta

Fa uns dies parlava de l'himne de la composició del mestre Suñé "OH! Amposta", que durant anys s'ha cantat per Amposta tot i que mai havia estat reconeguda com a himne.

Després del concert de Santa Cecília, en que la interpretació de la música va despertar molta emoció vaig pensar que potser era l'hora de fer el reconeixement públic d'una composició que els ampostins sentim molt nostra.

Dit i fet, vaig fer el post i el vaig difondre pel facebook. Acte seguit parlava en Manel Zaera i ell engegava una causa al facebook. Ràpidament van començar a sorgir gent que recolzava aquesta iniciativa. Gent de diferents partits polítics!

Només faltava fer arribar la proposta a qui legalment pot presentar la proposta a l'Ajuntament. Així que una redacció ràpida de la moció i enviar-la als tres partits polítics en presència al Plenari de l'Ajuntament d'Amposta.

Finalment, avui, 22 de desembre de 2.008 rebo un missatge al meu mur al facebook de Toni Espanya en que me diu que s'ha aprovat la moció per unanimitat de tots els grups polítics de l'Ajuntament.

O sigui, que la primera moció gestada a la xarxa per gent que no està "a dintre" de l'Ajuntament fa que una música estrenada l'any 1.928 sigui a partir d'ara l'Himne oficial d'Amposta.



Glòria al poble que treballa i que progressa!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

felicitats per la feina feta i per l'oficialitat! fa goig vore que "des de fora" es poden arribar a fer coses, i que al final els polítics fan el que cal fer!

Joan Vicent ha dit...

Ole ole i ole !! el poder de les masses !!