dilluns, de novembre 17, 2008

www.jordiperales.com

Doncs bé, suposo que ja era hora que tingués el meu propi domini a internet, així que m'he decidit i he comprat el domini. Des de la pròpia pàgina de google he comprat el domini i l'he redirigit cap al meu bloc, així que a partir d'ara l'adreça del meu bloc serà www.jordiperales.com.

L'aventatge d'haver comprat el domini al propi google és que tots els serveis que em dona google poden ser personalitzats.

Aprofito per a anuciar-vos que, des d'ara i fins a finals d'any, m'he fixat com a objectiu canviar l'aparença d'aquest bloc i convertir-lo en una eina més ràpida i 2.0 encara. I per a això, caldrà reorganitzar alguna de les aplicacions que estan funcionant ara mateix.


Us demano paciència durant aquest meset i fins a Nadal.

Recordeu, a partir d'ara: www.jordiperales.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pot ser del vostre interès el concurs de webs segurs organitzat per l'Ajuntament de Sabadell (http://www.i-confiable.net/index.php). S'emmarca en el projecte i-confiable (http://www.i-confiable.net), finançat en bona part pel Plan Avanza.

Es pot participar tant a nivell personal com a nivell de centre, proposant webs segurs i/o votant i comentant els webs proposats per altres participants.

Us hi esperem!

Laura.