dimarts, d’octubre 21, 2008

Els alumnes puntuen el professorat ... a Amèrica

Fa un parell de mesos el Xavi em va passar l'enllaç d'una pàgina americana on els usuaris poden puntuar el professorat universitari. En aquesta pàgina es demana a l'usuari, qualsevol usuari, puntuï el professorat que li ha donat classes, i aquesta puntuació serveix per a fer-se una idea del que es pot trobar en les seves classes.

Vaja, que l'estudiant, a l'hora d'escollir les seves assignatures té un element més per a escollir el professorat. I no us cregueu que hi ha gaires disbarats en aquesta pàgina, és més, en moltes ocasions, els propis estudiants valoren amb molts bons qualificatius els seus propis professors.

Quan es fa la puntuació es demana que valoris 5 punts claus i també et deixen una caixa en blanc per a que l'usuari hi escrigui la seva opinió més enllà d'una simple valoració numèrica. Els 5 punts que demanen que puntuis són: facilitat, ajuda, claredat, nivell d'interès abans d'assistir a classe, utilització de llibres de text.

Per suposat, un professor (en tant que usuari) sempre pot entrar a aquesta pàgina i contestar les opinions que li donen els seus alumnes

Us imagineu una pàgina semblant per a les universitats d'aquí? Quin rebombori s'armaria, no?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A la URV, es passaven formularis a les aules per tal de valorar, cada professor.

krusty ha dit...

A la UB quant jo estudiava, ja fa uns 6 anys, també ho feien això!!! i després los resultats sortien a la web!! o sigue q no és tan novedós ni se va armar cap rebombori!! q jo sàpigue!!