dijous, d’octubre 02, 2008

El 95% dels joves catalans fan servir les noves tecnologies i el 93%, internet

M'acabo de trobar amb una notícia al 3cat24 que m'ha xocat una mica. En ella es diu que el 95 % dels joves catalans fan servir les TIC i que el 93 % utilitza internet. M'he adreçat a la pàgina web de l'institut nacional d'estadística a consultar tot l'informe de l'enquesta. Aquí la teniu.

No m'he mirat l'enquesta amb profunditat, així que no en puc opinar gaire, però la dada que un 93 % dels joves catalans utilitzen internet em sembla molt elevada. El que em sobta no és aquest 93 % sinío que aquest percentatge no té gaires semblances amb el que passa avui dia a l'escola. Tot i que sóc dels que penso que en els últims anys la cosa ha millorat, ni que sigui lleugerament, encara queda molta distància per recórrer.

En fi, llegirem l'enquesta atentament i després ja opinarem.

2 comentaris:

Pilar Soro ha dit...

Sí, fan servir youtube, fotolog i messenger, principalment.
Copiar i pegar també, i un tant per cent més baix per obtenir "coneixement".
Encara queda molt camí...

David de las Heras ha dit...

Felicitats som finalistes als premis blocs.