dimecres, d’octubre 08, 2008

Castilla-La Mancha dona un PC portátil a cada professor

Aquest matí mentre baixava cap a BCN m'he topat amb aquesta notícia del diari "El Pais". És il·lusionant veure com van avançant les coses. Que una administració doti d'un ordinador tots els seus docents indica que com a mínim es reconeix que els docents necessiten aquest ordinador.

Tot i això, caldria ser conscients que les coses no s'arreglen només entregant un ordinador a cada docent, sinó garantint que els docents els utilitzin en la seva pràctica professional diària. I que evidentment, no ho utilitzin només per a les seves qüestions. Suposo que per això també han adjudicat un servei tècnic per al manteniment d'aquests ordinadors "dels docents" i també la formació del professorat.

En fi, veurem com evoluciona tot plegat

2 comentaris:

Joan ha dit...

Hem sembla un bona iniciativa i per fi algú ens tracta com a professionals de debò. La majoria d’amics meus, reben de les seves empreses les eines suficients per poder treballar, ja siguin ordinador, telèfons, PDA, etc. Jo, normalment, he de treballar amb els meus ordinadors, he hagut de comprar-me la Pocket PC per utilitzar-la com a agenda i com a bloc de notes, etc.
No se si m’han de comprar o no un ordinador, però sí que ens han de tractar com a professionals i posar-nos a la nostra disposició tots el estris necessaris.
Menys cartes i més eines
Joan

Jose Martín ha dit...

Sóc una mica obsessiu, però només la despesa que ha suposat la sisena hora podria haver estat invertida més intel·ligentment.
Sempre ens quedarà renegar de la manca de finançament...