dimarts, de setembre 16, 2008

Jornades Atic a Amposta els dies 19, 20 i 21 de setembre

L’associació sense ànim de lucre Atictes, amb la col·laboració de l’ajuntament d’Amposta i el suport de moltes altres entitats, posa en marxa la cinquena edició de les àtic2ª (V Jornades sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació), dedicades enguany, a les xarxes socials i a la comunicació.

Aquestes jornades se celebraran els dies 19, 20 i 21 de setembre a les Terres de l’Ebre, concretament a Amposta. Durant els tres dies es realitzaran tot un seguit de xerrades i tallers destinats a promocionar les TIC i especialment, tot allò relacionat amb les xarxes socials i la Internet participativa. Tot això amb un marcat caràcter didàctic que fa d’aquestes jornades un lloc de visita obligatòria per a gent de totes les edats, fins i tot, per a aquells que no tinguin coneixements previs sobre les matèries que es tractaran.

Un dels altres punts forts d’aquestes jornades és la concessió de crèdits de lliure elecció per als estudiants universitaris i el reconeixement de l’activitat per part del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a activitat formativa per als professors. Els interessats en qualsevol d’aquests reconeixements s’hauran d’inscriure seguint aquest enllaç.

Podeu trobar tota la informació aquí
.