dilluns, de febrer 04, 2008

Incoherències i mentides en una resposta oficial del Departament respecte a les oposicions

Com sabeu divendres passat vaig anar a veure les actes del tribunal d'oposicions i vaig veure que s'havien canviat les dates a unes actes del tribunal i que en faltaven algunes. Doncs bé, m'he decidit a publicar ja les actes canviades, per a que veieu alguna de les mentides que s'han inventat.

Nosaltres vam presentar el recurs d'oposicions el dia 10 de juliol, tal i com podeu veure en aquest escaneig de la resposta oficial que ens van enviar des del Departament. En el mateix escrit de contestació fan una valoració molt personal, dient que hem presentat el recurs només quan hem vist que hem suspès. Bé, ho diuen molt finament, però vaja. Aquí teniu l'escaneig d'aquesta part de la contestació.

Us prego que tingueu ben presents la data en que vam presentar el recurs, el 10 de juliol. Teòricament la data de publicació de l'acta de les notes, per a complir-se l'afirmació que hem presentat el recurs quan hem vist que havíem suspès, hauria de ser anterior a la presentació del recurs, no?

Doncs aquí teniu l'acta que constava fins al passat divendres 1 de febrer en l'expedient oficial del tribunal. Veureu que figura com a data de publicació de les notes, EL DIA 12 DE JULIOL!!!!!!

Per tant, qui menteix? O és que s'han modificat actes ja publicades i no s'ha deixat rastre??? Que consti que aquestes actes van signades pel president del tribunal i pel secretari del mateix.

3 comentaris:

Joan Vicent ha dit...

Ufff !! spas el que fas ??? L'Agència de Protecció de Dades et pot fotre molta canya !!!

Jordi Perales ha dit...

l'agència de protecció de dades? No té res a vore en este post.

1.- Les actes són documentació pública.

2.- La contestació que mos van donar també és documentació pública.

I la resta de coses, estan a la xarxa eh! No he publicat res que no estigui ja publicat!

Joan Vicent ha dit...

Com ja he dit, el departament incompleix la llei de Protecció de Dades en més d'un terme, per això més val cuidar-se les esquenes