diumenge, de febrer 03, 2008

Continuem amb les oposicions - Falten actes

El dia 8 de gener, un cop vaig rebre la contestació al recurs que havíem presentat per tot el procediment seguit en el tribunal 2 de música pel procediment E, vaig presentar una sol·licitud per poder veure tota la documentació administrativa del tribunal. Volia veure amb els meus propis ulls totes les actes que van generar perquè alguna cosa no em quadrava en la resposta que ens havien donat.

El divendres dia 1 de febrer, es veu que la gent al Departament tothom va molt ocupat, em van deixar veure totes les actes. Esperava veure una acta en la que figuraven els aspirants que superaven el procés d'oposició amb la puntuació de la prova que van publicar un dia entre el 23 de juny i el 4 de juliol. Misteriosament aquesta acta no figura en l'expedient!!!! (evidentment tenim còpia d'aquesta acta, però no donaré més pistes per a que no es pugui incorporar a l'expedient així, sense voler).

Esperava també veure l'acta amb les qualificacions dels que ens havíem presentat pel procediment E i que es va publicar el dia 4 de juliol, però misteriosament aquesta acta del dia 4 de juliol s'ha modificat i ara hi figura el dia 12 de juliol!!! És que fins i tot en la resposta que ens havien donat, donaven la data del 4 de juliol com a bona, però revisant la documentació no es troba cap acta signada el 4 de juliol!!!!!!

Jo em pensava que en la contestació que ens havíen donat, s'haurien revisat tota la documentació del tribunal abans de redactar-la. Però no. Fixeu-vos: ens diuen que vam presentar la impugnació quan vam veure que havíem suspès. Nosaltres vam presentar el recurs el dia 11 de juliol, però segons la documentació que vaig veure, i de la que en tinc còpia compulsada, les notes del procediment E no es van publicar FINS AL DIA 12!!!!!! Què se'n dedueix? Doncs és fàcil d'endevinar, que el Departament d'Educació ni tan sols va comprovar la documentació a l'hora de redactar la contestació. És indignant!!

Bé, suposo que ja us imagineu quins seran els propers passos ... És la segona vegada que algú relacionat amb el Departament juga amb actes que m'afecten a mi i no penso deixar-ho passar.

Aquí teniu tots els posts sobre les oposicions per si us interessa seguir el tema des del principi.