dimecres, de febrer 20, 2008

Antena 3 i el respecte a la imatge dels menors (immigrants)

Aquest matí, mentre esperava el tren al bar de l'estació de Caldes de Malavella estava mirant la televisió. Tenien posada Antena 3 i quan faltaven pocs minuts per a les 8 del matí han donat la notícia d'un cayuco que ha arribat a les Canàries.

Tristament, fins aquí no hi he vist cap novetat. Un piló de gent amuntegada intentant guanyar-se la vida de la millor manera possible, arribant a la gran Europa. Ara bé, la notícia també deia que en l'embarcació, preparada per a transportar unes 50 persones, hi anaven més de 80 persones i que es creia que sis d'ells eren menors d'edat.

Mentre la presentadora anava narrant la notícia, hi anaven inserint imatges d'aquelles persones i no s'han tallat un pèl en posar imatges d'un noiet susceptible de ser un d'aquells sis menors d'edat. I m'he posat a pensar, carai, la llei de protecció de dades només afecta a les persones “legals”? Com és que posen imatges de les cares dels menors sense protegir-ne la seva cara (com es fa habitualment a la televisió)? Senzillament indignant.

Nota: Ho sento, no tinc cap captura d'imatges de la notícia.

2 comentaris:

Mondhell ha dit...

Realment crec que la llei de protecció afecta únicament a persones "legals" o a inmigrants de paisos desarrollats siguen legals o no.
Són els inmigrants de paisos subdesarrollast els que pareixen que no siguin persones als ulls de molts medis de comunicació...

Anònim ha dit...

Qué comentario tan estúpido, ¿por qué no van a mostrar su cara si son noticia, tanto si son menores de edad como adultos? Lo triste es que hayan tenido que venir a Europa de esa manera tan tremenda, la cara se la ve todo el mundo por la calle y no duele... Por cierto, en el extranjero no se tapan las caras de los niños en la prensa, no son tan imbéciles como en España.