dimarts, de febrer 19, 2008

Pujada de visites i de rànkings

Els que em seguiu i us fixeu en el comptador de visites haureu vist que en poc temps les visites al meu bloc han pujar molt ràpidament. I fruit d'aquesta pujada, Alianzo ha situat el meu bloc en el número 4 dels blocs en català i el 5è de la categoria d'educació.

No és que persegueixi ser el més llegit ni res per l'estil, tot i que, com follo poc, l'ego si que em puja una miqueta de tant en tant.

El cas és que darrera d'aquesta pujada hi ha una explicació raonable. Dissabte passat publicava un post demanant que la gent publiqués el vídeo de Polònia en que parodiaven el Jiménez Losantos al seu bloc i ho vaig enviar al meneame. En 15 minuts ja s'havia publicat en portada i van començar a pujar les visites espectacularment. Recordo que l'anterior rècord era de 325 visites en un sol dia. Doncs bé, el dissabte en vaig tenir 3.957 i el diumenge 1.695. Una verdadera allau de visites que justifiquen la pujada del bloc.

Però tranquils, tot torna al seu lloc un cop passada la tempesta i aquest humil bloc tornarà a baixar en el rànking dintre de pocs dies, no us preocupeu, aquest bloc no és tant interessant.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Quina pujada més espectacular. Felicitats

Joan ha dit...

Enhorabona,

Escota "que te quiten lo bailao" jeje, que jo et tinc al netvides sempre.

De moment és el número 4 en català i demà ja en parlarem

salutacions

Joan

Sylvie ha dit...

Home, jo sí el trobo interessant i en qualsevol cas com diu en Joan "que te quiten lo bailao"! Felicitats.

Anònim ha dit...

Test OpenId