dijous, de gener 24, 2008

Com aconseguir tenir menys persones al davant a la borsa d'interins? És possible

Buscant per fòrums he vist que estava obert l'aplicatiu per al canvi de dades de les persones que estan inscrites a la borsa d'interins. Si s'aconsegueix entrar a l'aplicatiu amb les dades d'un altre aspirant es pot modificar les dades, i posar que l'altre aspirant, que teòricament està per davant teu en unes llistes, esculli un altre servei territorial.

Doncs bé, aconseguir aquestes dades és relativament senzill. Només et cal saber el seu DNI (Si s'ha presentat a unes oposicions, el seu DNI surt a la xarxa) i la seva data de naixement, cosa no gaire difícil, la veritat.

Ai si l'agència de protecció de dades fes una visiteta ...

2 comentaris:

Joan ha dit...

El felicito, un article magnífic. Ja saps que l’administració sempre incompleix les normatives que obliga a complir als demés.
A demés és un forat de seguretat impresentable, per al departament. No només és denunciable, sinó que haurien de rodar caps.

Anònim ha dit...

Aneu proposant que rodin caps i veurem quant triguen a rodar els vostres... Això funciona així, ja us ho dic jo... No toqueu la cresta als que manen (per incompetents que siguin)que s'enfaden...
Jo per si de cas, entraria un minut abans que est tanqués el termini per comprovar que tot és correcte...