dilluns, de desembre 10, 2007

Tornada a la realitat. D'entrada, la beta de Linkat 2

Bé, avui hem tornat a la feina. A les 7'36 arribava el tren a Caldes, i apa, a fer-la petar una estoneta amb en Joan fins al Departament. De sobte m'ha tret un cd i m'ha dit, "apa, ja tens feina". És un cd amb la versió beta de la linkat. Tal i com vaig fer amb la ubuntu, la instal·laré al meu ordinador a veure què passa. Però si no us sap mal, em retardaré una setmaneta, que ara vaig una mica liat.

Al Departament m'he trobat amb decisions ja preses. Ja tenim seu per als Serveis Territorials del Maresme i el Vallès Oriental. Serà a Mataró i si tot va bé, demà el Govern procedirà a aprovar la creació dels nous Serveis Territorials. Com que és un tema en el que hi he treballat força, m'ha fet gràcia i tot veure que la cosa va endavant.

De la resta de coses, avui hem començat la web de Fanny, bé, de la seva empresa de disseny, a veure si per nadal la podem tenir acabada. Ja tenim ganes de llençar-la.

I ara, a preparar el "JordiBloc" de Campredó del proper diumenge.

1 comentari:

Joan ha dit...

M’alegro que treguis el tema del LinKat. Bé, el departament ha fet amb aquest tema just el que no hauria d’haver fet mai, treure un CD del LinKat.
Quan es va començar a parlar d’introduir Linux a les escoles ja vaig advertir als meus “colegues” de coordinació d’informàtica que el departament tenia dues opcions. La primera era prendre’s la qüestió seriosament i fer un pla a 4 o 4 anys vista per anar introduint primer programari lliure, que anés substituint al propietari i finalment passar-nos al Linux i sempre d’una forma professional, tant la formació, com la gestió dels equips. La segona i la que em temia que passaria, és gastar-se molts calés en fer un CD molt bonic ( i de fet ho és, i s’ha de reconèixer) i dir-li als “nois de la informàtica dels centres” aquí teniu !!!! Apanyeu-vos !!.
EL Linkat reflexa el poc compromís seriós de l’administració pel programari lliure. Tu mateix menciones Ubuntu com moltes altres distribucions de Linux gratuïtes que podem aconseguir amb tres clics de ratolí. No ens feia falta una distribució maca d’un Linux, sinó una aposta decidida pel programari lliure
La nova Beta del Linkat demostra que continuen jugant al programari lliure i com sempre a llençar els calers que tanta falta ens fa al centres.

Joan