dimarts, de desembre 11, 2007

Quan no son naps, són cols

He arribat a l'estació de Caldes de Malavella, feia un fred que pelava (-4 C). M'he fet el tallat i m'he adonat que hi havia molta gent al bar de l'estació. M'ha estranyat. De sobte, ha entrat una noia i ha dit a una altra ... "no hi ha trens".

Me n'he anat cap a la guixeta i sorpresa, no hi ha trens. Es veu que hi ha hagut un atropellament mortal a l'estació de Caldes i el trànsit estava interromput. Sembla que fins que no es faci de dia i es presenti el jutge de guàrdia, no podran retirar el cadàver.

Lo més fotut és que cap mitjà de comunicació està donant la notícia. Això si, tots podem sentir que la C-58 està colapsada, però els que venim de "comarques" ... Bé, què us haig de dir.

En fi, que a veure com aconsegueixo baixar cap a Barcelona avui.

1 comentari:

Ricard Masferrer ha dit...

Al voltant de les 8.30 ho explicaven al matí de Catalunya Radio gràcies a una trucada d'un oient des de l'estació de Girona.
Això mateix em va passar a mi un diumenge a la tarda de tornada a casa. L'espera també va ser llarga i sense massa explicacions, malgrat els famosos informadors. I el viatge fins a Barcelona va acabar sent a peu dret.