dijous, d’octubre 11, 2007

Els sindicats i la web 0.1?

Fa uns dies vaig publicar una entrada en la que parlava de l'esborrany de la Funció docent. Vaig enviar el post als tres sindicats més representatius del sector (USTEC; CCOO i FETE-UGT).

Des de fa temps que vaig seguint les webs dels 3 sindicats i la veritat, la seva adaptació a la web 2.0 és més aviat escassa. No he localitzat (a la pràctica vol dir que per a mi no existeixen) cap canal RSS i es limiten en molts casos a la comunicació amb els docents al telèfon i e-mails. Potser ja seria hora que comencessin a plantejar-se el sindicalisme en un moment en que la web 2.0 és una realitat i els processos comunicatius deixen de banda les eines que s'han utilitzat tradicionalment.

No es pot anar mostrant la informació de dalt cap a baix com una simple enumeració de punts que s'han tractat en meses de negociació. Cal que els seus representats puguin dir què en pensen i què volen que es faci. En definitiva, cal adaptar el sindicalisme a la nova realitat.

Votam al TOP CATALÀ!La TafaneraMeneameDiggIt!DeliciousTechnorati

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quina gran veritat. Però aquesta adaptació ha d'anar més enllà d'entrar a millorar la web, que també.

Per aquest motiu t'enllaço a la de la CGT, tot i que som minoritaris, però qui ha dit que no es pot treballar des de la minoria?

http://www.cgtcatalunya.cat/cgtense

Salut!