dimarts, d’octubre 16, 2007

De windows a ubuntu en 10 minuts

La setmana passada el finestres del meu ordinador va petar. Se'n va cansar i no hi havia manera d'arrencar-lo. Vaig cridar allò de "Trata de arrancarlo Carlos, trata de arrancarlo por dios". Però res, el meu ordinador es negava. Així que vaig optar per formatar-lo tot i instal·lar-hi el sistema operatiu. I llavors em vaig dir, i perquè finestres?

Total, que des d'un altre ordinador em vaig baixar la última distribució d'Ubuntu, vaig gravar el CD i el vaig introduïr en el meu ordinador. En 10 minuts (des que havia posat el cd) tenia un sismema operatiu totalment instal·lat.

Només em falten algunes receptes per a configurar la wifi, és veritat, però em fa un goig veure el meu ordinador sense pantalles blaves ...

D'altra banda, aquest matí he llegit a menéame que el MEC ha alliberat un curs sobre ubuntu per a usuaris novells. Serà qüestió de donar-hi una ullada a veure si aconsegueixo configurar una wifi que no m'ha reconegut el sistema.

Votam al TOP CATALÀ!La TafaneraMeneameDiggIt!DeliciousTechnorati

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona!
A mi em va passar exactament igual com a tu al mes d'abril. Des de llavors que només tinc Ubuntu i res més. I n'estic contentíssima!