diumenge, de juliol 29, 2007

You may be a victim of software counterfeiting

Avui diumenge he engegat l'ordinador de la feina perquè havia d'acabar una coseta i m'he emportat una sorpresa. Microsoft detecta que el güindous d'aquest ordinador no és una còpia legal. Jo crec que més aviat deu ser un error de Microsoft perquè aquest és un ordinador del Departament d'Educació i no crec que el Departament estigui instal·lant software il·legal en ordinadors propis. Vaja, que tinc la certesa gairebé absoluta que l'error és de Microsoft.

M'està empipant bastant que cada cert temps m'aparegui el missatget dels dimonis perquè a més, és un missatge erroni. Perquè haig de pagar jo el mal funcionament del sistema de verificació de Microsoft?
D'altra banda, jo em pregunto, com ha pogut saber Microsoft que aquest ordinador té un software suposadament il·legal? Estic a casa meva utilitzant la meva conexió a internet, i que jo sàpiga no he autoritzat a Microsoft a enviar dades privades a través de la meva conexió. Jo em pregunto, si Microsoft pot "pescar" dades des d'aquest ordinador, també podrà "pescar" dades oficials del Departament que jo pugui consultar des d'aquesta màquina? Prefereixo deixar de pensar, no sigui que ...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo també tinc aquesta emprenyadora etiqueta en el meu ordinador de casa. I a l'escola també ha aparegut en alguns ordinadors. Algú m'ha dit que existeix un programa que aconsegueix fer-la desaperèixer, però no l'he pogut aconseguir. Algú en sap alguna cosa ?

Joan Vicent ha dit...

Usa Ubuntu, deixa el windows. Després de vore que envia coses que no vull, he deixat d'usar-lo.