dilluns, de juliol 16, 2007

S'acaben les oposicions

Aquests dies estan sortint els resultats de tot el procés selectiu per a la provisió de places de funcionaris docents. Vaja, que s'estan acabant les oposicions. L'any passat vaig estar jo de tribunal i aquest any, m'ha tocat el rebre sent aspirant. Com ja he explicat, ens han suspés a tots els que ens vam presentar per torn restringit.

Lo fotut del cas és que aquí ningú es planteja res. Suspenen a tots els aspirants de tot un torn d'accés i ningú es planteja què està passant. Crec que almenys valdria la pena fer-se algunes preguntes:

De tots els aspirants que ens vam presentar, no n'hi havia ni un de sol que pugués superar la prova?

Tant dolents som? I si és així, que som tant dolents, com és que la inspecció corresponent no ha detectat aquesta mala pràctica docent?

D'altra banda, si un arriba a la conclusió que no som tant dolents i que més d'un aspirant hauria d'haver aprovat, com és que no ha estat així? No serà que passen "coses rares"?

Si, si, ja podeu fer així amb el cap. Tothom et ve i et dona palmadetes a l'esquena, però ningú mou un dit. Així anem ...

Tinc la sensació que algú ha utilitzat un aparell com el de la fotografia, però amb quina finalitat?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bé, tens raó. El problema és molt ampli i només fem alguna cosa quan ens toca a nosaltres.

El meu cas és relativament semblant, però a l'inversa. Jo he aprovat les opos de Tecno, i amb un 6'8. De fet, amb aquesta nota tindria plaça... però els mèrits pesen molt (¿massa?). i d'estar dintre passo a quedar-me fora i dels últims.

No dic que el meu cas sigui pitjor per quedar-me fora encara que hagi aprovat, però si aproves, i amb un 6'8...home!!...he aprovat cony.

A les dolentes haurien de donar plaça d'interinatge, però he de veure com gent que passa de tot i que ja és interina (i traient 3 punts menys que jo, que de fet no dono classes de Tecno) sí que pot treballar com si res.

Bé!! el joc és aquest, però és per reflexionar.

Anònim ha dit...

O sigui, a veure si ho he entès tot.

a) Als interins els han perjudicat perquè els tribunals ja sabien que tenien molts mèrits i els han baixat la nota.I tothom els té mania.

b) Als qui portaven informe els l'havien regalat, però segons el cas hi ha hagut tribunls que els han seguit regalant la resta de notes i d'altres tribunals que s'han dedicat a calcular totes les altres notes perquè es quedesin amb un 4,9999. En el fons pura enveja.

c) Els que venien de la privada o acaben de sortir de la facultat han tret unes notes altíssimes però no entraran perquè els interins amb molta experiència tenen molts mèrits i passaran primer. Però recordeu que els interins ja havien estat eliminats en el punt a.

d) Totes les programacions presentades eren extraordinàries i havien estat revisades com a mínim pel Papa de Roma, l'Ernest Maragall i Déu nostre Senyor, que per descomptat opinaven que eren boníssimes. Però com que els tribunals són tant mal professionals i males persones no ho han sabut apreciar.

e) Tots els que no entren en les categories anteriors han anat a petar a tribunals que badallaven, contestaven al mobil mentre ells presentaven la unitat o simplemet no hi eren.


M'he deixat algú?

Senyors i Senyores: Ens comencem a assemblar als nostres alumnes. Les regles del joc estaven públicament establertes des de molt abans de començar les oposicions. Tothom que s'hi va apuntar les va acceptar en el moment d'inscriure's. Ara que hem (o heu) perdut culpeu a l'àrbitre.

Anònim ha dit...

Hola Anònim,

Tu ho has dit, les regles de joc estaven establertes públicament des de molt abans de començar les oposicions. I després van nomenar els àrbitres. El problema és, i si els àrbitres no respecten les normes de joc? I si s'inventen normes? I si desapareixen actes dels partits?

Com a mínim podem demanar que es respectin la normativa no?