dimarts, de juliol 17, 2007

Renfe i els regionals

Com cada dia avui he anat a agafar el tren per a baixar a treballar a Barcelona. El trajecte dura una hora exacta però avui el tren s'ha espatllat. La dona que estava a l'oficina venent bitllets ha sortit i a "grito pelao" ens ha dit que el tren arribaria amb 35 minuts de retard perquè s'havia espatllat.

Així ha estat. Total que quan he arribat a l'estació de Passeig de Gràcia me'n vaig a les taquilles i em diuen que tinc dret a la devolució del 25 % de l'import. O sigui, que el tren tarda més d'un 50 % del temps de trajecte i em diuen que em donen un 25 %. Al costat he vist que en els rodalies, si el tren es retrassa més de 15 minuts et tornen el bitllet. I als regionals què? Sempre hem de ser de segona o de tercera????

A més, no m'han donat cap paper on digui que el tren ha arribat amb retard. Simplement m'han dit que quan s'acabi el "bono" reclami llavors que ells ja ho tenen tot informatitzat.

Òbviament he posat reclamació. Però ja sé que no servirà per a res.

El Periódico en parla