dimarts, de juliol 17, 2007

Renfe - Dos cops el mateix dia. Insuportable

Aquesta tarda havia de tornar a casa després d'haver treballat. Quina ha estat la meva sorpresa en veure que a les 16'00, hora en què havia de passar el tren cap a Figueres, no apareixia. De fet s'ha aturat tot el trànsit. Al cap d'una estona han dit que per motius tècnics els trens funcionarien amb irregularitat.

Després de mitja hora he pujat a atenció al viatger a demanar informació sobre el tren de Figueres i m'han dit que vindria però que no sabien quan. Els hi he dit que aquest matí ja havia patit les conseqüències i la persona que m'atenia m'ha dit "si quiere, le devolvemos el viaje y usted no viaja". Li he dit que això m'ho digués per escrit, i ella s'hi ha negat. Aleshores he demanat el full de reclamacions i me l'ha donat, per a acte seguit retirar-me'l perquè jo em negava a ensenyar-li el meu DNI ni el títol de viatge.

De fet, li he dit que en aquell moment jo no era viatger, així que no tenia perquè ensenyar-li i que el DNI només l'ensenyaria a un agent de seguretat. Ella m'ha volgut espantar dient que cridaria als mossos, a la qual cosa li he dit que endavant, que a ells si que els hi ensenyaria el meu DNI i que fes el favor de trucar-los. S'hi ha negat. I ha continuat sense donar-me el llibre de reclamacions que ja m'havia retirat.

Al final he optat per marxar perquè potser perdia el tren i ja m'havia esperat prou. En arribar a l'estació de Caldes de Malavella, amb més de 50 minuts de retard, he presentat dues reclamacions. La primera pel retard i la segona perquè no m'han volgut donat el llibre de reclamacions a l'estació de Passeig de Gràcia.

Ah! I a l'estació de Caldes de Malavella no m'han demanat ni el títol de transport ni el DNI.

Total, avui he perdut hora i mitja en els retards de renfe i no he vist ni un duro, vaja, ni un euro.

3 comentaris:

Sylvie ha dit...

Això és el pà nostre de cada dia...

JRoca_Font ha dit...

Dubto que els polítics viatgin amb la RENFE. Per cert, el personal de RENFE fa cursets per ser tan desagradables?

Unknown ha dit...

crec que si es neguen a donar-te el llibre de reclamacions pots trucar la guàrdia urbana i presentar denúncia