dilluns, de juny 18, 2007

Un xic d'ajuda amb la boda - Cançó d'entrada

Bé, molts de vosaltres sabeu que el proper dissabte 30 de juny em caso. Com veieu últimament no he escrit gaire perquè el temps va escàs. Com veig que continuo tenint lectures avui us vull demanar un favor. He d'escollir la música amb la qual haig d'entrar al lloc on fem la cerimònia. Evidentment no té molta importància la música del nuvi, la que importa és la de la núvia, però ja que em llegiu, em podríeu donar un cop de mà?

La música que m'agrada la podeu veure al blog rimembergüen, però en podeu proposar (en els comentaris) la que cregueu oportuna. Jo de moment només havia pensat en la cançó d'Edit Piaf "Non, je ne regrette rien". Però què en penseu?

Qui sap, potser serà la primera música d'entrada del nuvi de la web 2.0? jejeje

10 comentaris:

Anònim ha dit...

jo si em permets, voldria q sonés el dia de la meu boda el boig per tu, gran canço, ho diu tot, jo crec q a ella li encantarà, sort !!

Sylvie ha dit...

Home, la cançó és maquissima, la d'Edit Piaf i la lletra hi va molt bé però potser alguna cosa més alegre no? La cançò que diu Romanticona també és perciosa però té aquest punt de melancolia que no sé....Hi dono un cop d'ull a les que t'agraden..

Montse Escoi i Martínez ha dit...

En primer lloc moltes i moltes felicitats per avançat!
Com que veig que el blog de la teva música tens una cançó del Miguel Bosé et proposo una que ha tornat a posar-se de moda. Ara bé el meu consell es que escullis una música que tant per la teva núvia com per tu sigui molt significativa.

http://profile.imeem.com/GxujqE/music/rRqMcZpu/te_amare/

Anònim ha dit...

Xai... que tal lo "nai no nai no nai no no nai" de los manolos... Xavi

lluis colomer ha dit...

La conquista del paraiso de Vangelis o boig per tu de Sau.....

Felicitats Jordi i endavant que només et porto 12 anys de avantatge....jeje.....


illatortuga.blogspot.com

JRoca_Font ha dit...

Jordi,
d'entrada felicitats i que us vagi molt bé.
Recomanar una cançó? complicat perquè no et conec personalment però a mi m'encanta "Moonlight in Vermount" cantat per Louis Armstrong i Elle Fitzerald. Potser és un pèl llarga per l'entrada però es pot posar en un altre moment.

jesus ha dit...

moltes felicitats i molt bona tria!!!

anna ha dit...

Felicitats Jordi! Espero que tinguis molta sort.

Una música? Mira, de les que tens m'agrada molt Every Breath You Take de Police, però també podria ser alguna dels the carpenters (sing) http://es.youtube.com/watch?v=tJ4Ge8hWIVU o la Carole King http://es.youtube.com/watch?v=W6r1175w_lM

Xavi ha dit...

No sé, estic una mica rovellat en temes de músiques d'Amor. A mi m'agrada, el Paraules d'amor, cantada per Serrat i el Boig per tu de Sau. Diguem estàndar. :-)

Moltes felicitats i molrta sort. Una abraçada.

Xavi

Unknown ha dit...

Felicitats Jordi i que vagi tot molt bé.

De les cançons que han dit per aquí, jo me quedo amb la de Boig per tu.