divendres, de maig 25, 2007

Per celebrar el dia de l'orgull friki a l'escola

Un dels personatges que més influència van tenir quan era petit, bé, no tant petit, que a mi ja em va agafar d'adolescent, va ser el capità enciam. Us enrecordeu de ... "els petits canvis són poderosos"?

Com que avui és el dia de l'orgull friki, i jo sóc mestre se m'ha acudit que recordar-lo podria ser una bona contribució.

Imagineu-vos una colla de nens fent el crit de guerra?

5 comentaris:

Accídia ha dit...

L'any que ve que llegeixin el primer de les cròniques de Nàrnia... hehehe i d'aquí deu serem legió!

Gustau Moreno ha dit...

Osti, que bo, el Capità Enciam.
Però encara era més friki el Capità Planeta, von recordeu?

Anònim ha dit...

Ostres enhorabona per haver-ho conseguit! jo un dia als meus alumnes els parlava del "Barrio Sesamo" i em miraven amb cara d'interrogant!

Anna ha dit...

ostres, el capità enciam! va venir a la meva escola, es veu que era el pare d'un alumne, i ens va donar un pin a cadascun! (encara el tinc...)

i el capità planeta... què dir-ne! últimament n'estic veient els capítols en versió original a http://www.tv-links.co.uk/show.do/2/133 un altre punt friki!

Anònim ha dit...

hola! el capità planeta també a deixat rastre a la meva infancia i m'agradaria saber si hi ha alguna pàg. on es puguin veure videos o la caratula del principi però en català....els e trobat en anglès i castellà..però de moment en català res..si algù sap d'algun lloc li agrairia que m'ho fes saber... merci!