divendres, de maig 25, 2007

Per celebrar el dia de l'orgull friki a l'escola

Un dels personatges que més influència van tenir quan era petit, bé, no tant petit, que a mi ja em va agafar d'adolescent, va ser el capità enciam. Us enrecordeu de ... "els petits canvis són poderosos"?

Com que avui és el dia de l'orgull friki, i jo sóc mestre se m'ha acudit que recordar-lo podria ser una bona contribució.

Imagineu-vos una colla de nens fent el crit de guerra?

5 comentaris:

Accídia ha dit...

L'any que ve que llegeixin el primer de les cròniques de Nàrnia... hehehe i d'aquí deu serem legió!

Unknown ha dit...

Osti, que bo, el Capità Enciam.
Però encara era més friki el Capità Planeta, von recordeu?

Anònim ha dit...

Ostres enhorabona per haver-ho conseguit! jo un dia als meus alumnes els parlava del "Barrio Sesamo" i em miraven amb cara d'interrogant!

Anna ha dit...

ostres, el capità enciam! va venir a la meva escola, es veu que era el pare d'un alumne, i ens va donar un pin a cadascun! (encara el tinc...)

i el capità planeta... què dir-ne! últimament n'estic veient els capítols en versió original a http://www.tv-links.co.uk/show.do/2/133 un altre punt friki!

Anònim ha dit...

hola! el capità planeta també a deixat rastre a la meva infancia i m'agradaria saber si hi ha alguna pàg. on es puguin veure videos o la caratula del principi però en català....els e trobat en anglès i castellà..però de moment en català res..si algù sap d'algun lloc li agrairia que m'ho fes saber... merci!