dijous, de maig 24, 2007

Concurs trasllats. Resolució definitiva

Doncs acabo de veure que algun sindicat ja ha penjat alguna fotocopia de la resolució definitiva del concurs de trasllats. A partir d'ara, tindré la definitiva al CEIP Gaziel, a Sant Feliu de Guíxols. Encara que, com ja sabem, en el món del funcionariat una cosa és on tens la definitiva i l'altra, on acabes treballant.

Almenys sé, que si altres coses anessin malament, tindria el meu lloc de treball a 5 minuts de casa. I això, sempre tranquilitza.

1 comentari:

Arantxa ha dit...

Hola Jordi!
Enorabona per tenir una plaça definitiva a prop de casa, jo fa un any que la tinc i estic encantada. Això si, amb una aula tan guapa de música espero que et puguis quedar un temps per gaudir-la i mes si has ajudat a planejar el contingut!
Jo estic treballant en una escola de Barcelona, portem el pla estratègic de TIC i jo porto tota la part d'Educació infantil, tenim la dotació dels portàtils i també vaig fent un bloc per explicar tot el que anem fent, per si et bé de gust fer un cop d'ull es diu: infantilpauromeva.blogspot.com
Avui m'han parlat del teu i m'han vingut moltes ganes d'entrar-hi. He estat passejant per tots els teus i el contingut m'ha semblat molt interessat i pel que fa al de la música sembla que la selecció l'hagi fet jo!
Arantxa